Facebook YouTube E-mail
Home A-TÝM Skaštice v Mol Cupu nestačily na třetiligový Uherský Brod
formats

Skaštice v Mol Cupu nestačily na třetiligový Uherský Brod

Publikované dne Úterý,Červenec 30, 2024 podle v A-TÝM

Hned ve 2. předkole Mol Cupu vypadlo naše mužstvo. Nad síly našich hráčů byl tým hrající třetí nejvyšší soutěž Uherský Brod. Domácí inkasovali v obou poločasech po dvou brankách.

Hosté měli od začátku duelu častěji míč na svých kopačkách. Ale skaštická obrana je do větší příležitosti nepustila. A tak si zkušenější hosté pomohli dlouhým autem, po kterém na malém vápně zůstal osamocen kapitán Flasar a poslal svůj tým do vedení. Poté se dostali k ohrožení hostující brány i domácí hráči, ale žádnou větší možnost ke skórování si nevypracovali. Naopak hráči Brodu chvíli před poločasem předvedli výtečnou kombinační akci, kterou zakončil do opuštěné brány Šipoš.

Ve druhé půli se hra více vyrovnala, ale Skaštice snižující gól vsítit nedokázali. A tak rozhodla třetí branka v domácí síti. Tu obstaral Votava přízemní střelou. Od té chvíle hráli převážně hosté a vypracovali si ještě další brankové příležitosti. V nich si však počínali nepřesně a nebo dobře zasáhl domácí brankář. Skašticím se čestný úspěch vstřelit nepodařilo. Po zásluze si tak postup do dalšího kola vybojovali hráči Uherského Brodu.

Skaštice – Uherský Brod 0:4 (0:2)

Branky: 14. Flasar, 40. Šipoš, 55. Votava, 86. vlastní

Žluté karty: Zavadil, Beneš – Novotný

Rozhodčí: Tomanec – Poláček, Mrázek

Diváci: 225

Sestava Skaštic:

Vrba – Beneš, Glozyga, Štěpják, Sedlák – Zůvala (55. Motal), Zavadil, Frýdl, Oračko (65. Vymětal) – Látal (55. Konečník), Menšík (K)(46. Pospíšil)

Trenér: Roman Číhal

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
No Comments  comments 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© Oficiální stránky klubu TJ Skaštice
credit